Forum o umetnosti
Veliki pozdrav za našeg gosta ! Dobrodošao/la na UF - [U]metnost [F]orum. Da bi bio deo naše zajednice, moraš imati profil na forumu. Kada napraviš taj profil, bićeš u mogućnosti da vidiš svu čaroliju sveta umetnosti i uživati u svetu umetnosti zajedno sa nama. Klikni na dugme "Register" da bi mogao da nam se pridružiš.
Forum o umetnosti
Veliki pozdrav za našeg gosta ! Dobrodošao/la na UF - [U]metnost [F]orum. Da bi bio deo naše zajednice, moraš imati profil na forumu. Kada napraviš taj profil, bićeš u mogućnosti da vidiš svu čaroliju sveta umetnosti i uživati u svetu umetnosti zajedno sa nama. Klikni na dugme "Register" da bi mogao da nam se pridružiš.
Forum o umetnosti
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Diskusija o umetnosti svake vrste, međutim najveći fokus bačen je na slikarstvo, književnu umetnost i na fotografiju.

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Luda šminka po celom licu

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Lost Writer
Administrator
Administrator
Lost Writer

Posao/hobi : Književna umetnost i slikarstvo

Luda šminka po celom licu Empty
PočaljiNaslov: Luda šminka po celom licu   Luda šminka po celom licu Icon_minitimePet 10 Jul 2015, 16:00

Ne znam jeste li vi to pokušavali Luda šminka po celom licu Icon_biggrin Ja se redovno bavim time, stalno stavljam nešto i ličim na klovna nekog, ali mi se jako dopadne. Ako si umetnik za jedno, umetnik si za sve, bar sa moje tačke gledišta.
Luda šminka po celom licu 3830092205

U drugim zemljama, na primer Americi i slično su takve ekscentrične stvari sasvim normalne, npr. Kod nas je za one "op**ene".

Skoro sam crnim krejonom namazala usta, upotrebila tu i tamo još koje olovke i PUF pretvorih se u vampira. Dala bih sliku, ali po pravilu moramo da čuvamo svoju anonimnost.

Da li i vi to radite ?
Nazad na vrh Ići dole
Janja The Animemaniac
Saradnik foruma
Saradnik foruma
Janja The Animemaniac

Godina : 25
Posao/hobi : crtanje, čitanje, gledanje animea

Luda šminka po celom licu Empty
PočaljiNaslov: Re: Luda šminka po celom licu   Luda šminka po celom licu Icon_minitimeSub 11 Jul 2015, 10:45

Ja baš i ne... Pošto uopšte i ne koristim šminku xD Kad jednog dana počnem da koristim šminku (konačno) probaću tako nešto, možda mi se i dopadne! Luda šminka po celom licu Icon_biggrin
Nazad na vrh Ići dole

Luda šminka po celom licu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Forum o umetnosti :: Svet umetnosti :: Vrste umetnosti-
Skoči na: